måndag 22 juni 2009

En ledig dag!

I dag tog jag ledigt. Visserligen jobbade jag inte och var ledig redan från start, men jag bestämde mig för att låta de nödvändiga sysslorna vara och istället ägna mig åt lite lättja. Efter en snabbvisit i Laholm för att klappa på liten mamma åkte jag hem, käkade lunch med Micke och satt sedan i solstolen i frukosthörnan och lyssnade på Sommar-programmet.
När det var slut åkte jag ut till Haverdal och golfbanan där jag inte satt min fot på tre veckor. Det märktes och kändes. Först kom jag knappt på hur man höll klubban, men två bollhinkar senare gick jag ut på korthålsbanan  för att testa dagsformen.
Patetiskt, sa Bull. Första rundan var en stilstudie i hur man stressar bort alla bollar, glömmer fokusera och slarvar sig fram. Andra rundan gick det bättre. Jag var koncentrerad, siktade (i alla fall hyfsat) och klarade hålen på i snitt tre till fyra slag.
På måndag ska jag gå min andra fadderrunda och med lite coachning av Ann-Britt på Bäckavattnet på onsdag eller torsdag ska jag väl i alla fall klara av att få fler än fyra poäng...