söndag 4 oktober 2009

Min bästa tid är nu!

Det var rackarns, varifrån kommer all denna energi? Två veckor in i mitt nya hälsosamma liv och med Xtravaganzas soppdiet om 500 kalorier per dag (sant!) mår jag bättre än på länge. Det var ett par tuffa dagar inledningsvis när kroppen och systemet ställer in sig på ett liv utan goa frukostmackor, vin till maten och den där lilla goa ostbiten att mumsa på framför tv:n, men nu rullar det på utan problem.
Jag känner inte att jag försakar något egentligen, fast saknaden efter att få tuggmotstånd finns där. I fredags så till den grad att jag bestämde mig för att festa loss på en sparris och en halv pilgrimsmussla. Underbart!
Två kilo drygt är borta, sex återstår. Därefter jämnvikt och så fortsättningen då jag och de andra i gruppen skall fortsätta leva klokt och förståndigt. Inte bara snegla på kalorier och vikt, utan på hela människan där den mentala biten också är viktig - om inte den viktigaste!
Jag röjer och städar - har gjort i ordning båda mina garderober - fixar och donar och mår sååå bra.
Vi är en liten, men trevlig grupp (kul att Eva Ljung också är med!) som skall följas åt under det här året programmet pågår.

Livet pågår här och nu och skall förhoppningsvis pågå en bra bit till. Efter många år med huvudsakligt fokus på hem, hus, man och barn tänker jag nu ägna mig lite åt mig själv och min hälsa också.

Nu ska jag åka och träna!
Heja mej!!! ;-)